Velkommen til Villa Jamisa

Simplysun giver dig frihed til at vælge din foretrukne ferie i hjemlige omgivelser.

Vi har valgt denne ejendom, som på den bedste måde repræsenterer de gode elementer i Mijas, Spanien. Byen på den spanske solkyst er verdensberømt for dens udseende. I opdager hurtigt, hvorfor det kaldes ’den hvide by’.

Villa Jamisa ligger blandt Mijas bjerge, som giver de bedste muligheder for en flot udsigt over den smukke natur og havet. Fra lejlighedernes egne terrasser kan du nyde panoramaudsigten i fred og ro.

Villa Jamisa har også en flot have, som altid vil være velholdt. Du vil sjældent opleve, at den ikke er blomstrende, når du kommer på besøg. I haven kan du benytte et udekøkken med BBQ, så du kan tilberede middag sammen med dine nære. Du kan også nyde den velpassede og blomstrende have fra villaens private og opvarmede pool i rolige omgivelser.

Ejendommen ligger på en blind vej, hvor du skånes fra larm og trafik, så du kan nyde dine feriedage i fred og ro på Villa Jamisa.

Villa Jamisa giver dig friheden til at vælge den slags ferie, du foretrækker fra gang til gang.

Villaen giver dig hjemlige rammer i flotte naturlige omgivelser, hvor du kan nyde udsigten over bjergene og havet med dine nære. Hvis du gerne vil forkæles med ro og velvære, kan du benytte Villa Jamisas massagerum. Hvis du hellere vil komme væk fra hverdagens stress og travlhed ved at holde dig aktiv med dine interesser, er der masser af muligheder i lokalområdet.